söndag 21 september 2008

En huvudstad!

Ja då är man hemma igen. Det blev STOR båt, Helsingfors, lite Stockholm, Gävle med besök i Uthuset och på vägen hem idag ett fikastopp i Sätra Brunn butiken Broarne. Jag har handla på alla ställen. Jag börjar väl med Helsingfors:

Vi klev på båten i onsdags em. Jättetrevligt hade vi den kvällen, god mat i buffé och ett bra band som spelade. Sov sen gott på båten.

Hela torsdagen tillbringade vi i Helsingfors, en mycket trevlig stad. Tyvärr hade vi inte bra väder, lite regn i luften och grå mulet. Det första vi gjorde var att ta en busstur där vi fick information om staden och fick se mycket. Kyrkan i berget hade en häftig akustik. Vi fick lära oss att staden grundades av Gustav Vasa och att Finland tillhört Sverige i 650 år, mer än jag visste.

Vi fick lära oss att man ska gå in på Stockman, ett fint varuhus och vi fick lära oss att man fikar på Ekberg, att man ska gå in gamla Saluhallen. Och det gjorde vi.

Jag är jättenöjd med resan, kan tänka mig att åka tillbaka när det är varmt.

Det fanns en del mysiga inredningsaffärer som jag var inne i, mycket svenska märken som Himla bla, men jag tog inga kort i affärerna.


(om ni tittar ordentligt så ser ni mig stå tryckt intill väggen)

Tänker visa också vad som möttes oss i Stockholm på fredagen.

Hela Hötorget luktade KANTARELLER.


Jag köpte en sak under resan, gissa? kommer bild en annan dag.


Ha det bra så länge!

6 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Nu blev jag sugen på att resa till Helsingfors - jag har aldrig varit där men det verkar ju vara en trevlig shoppingstad.

Kram Maud

Mamma C sa...

Verkar som du har haft det kanonbra på din resa. Vilket berg med svampar.
Kram Mamma C

Hemma på Landet sa...

Oj, vad mysigt!:-) Kram Stina

Sara sa...

du har nog köpt tyg eller en lykta =)

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀