söndag 5 april 2009

Söndag

"Kalaset som kom av sig" kan man kalla denna helg. Vi, min svärmor och yngste son "gräshoppan" satte oss på tåget i fredags för att åka upp till Gävle å fira lilla tjejen som fyller två år idag, men som på fredagkväll fick hög feber och kräktes.

Istället för att resten av släkten åkte upp på lördagen så åkte vi hem istället. Idag är hon pigg och har firat utan farmor och farfar, typiskt, men barn kan ju verkligen bli sjuka och friska fort. Grattis till dig, mitt lilla barnbarn!




Det var i IDOL uttagning i Gävle i lördags och när vi skulle till tåget passerade vi Gasklockorna där de höll till, kunde inte låta bli att knäppa en bild.




Jag kommer att sitta på dessa dynor i sommar. Fast besöket var kort i Gävle hann jag shoppa lite. Dessa kommer från Jysk och de sålde ut dem nu för 25 kronor st. Vet inte bara var de kommar att hamna än, på altanen, kyrkbänken, röda pallen som ska bli vit eller i lilla sommarstugan, vi får se snygga och lantliga är de tycker jag.





Nu när våren kommer så känner man att man bara vill vara ute. Det kommer nog att märkas på inte bara min blogg utan många bloggar, att inläggen blir lite färre och man tittar inte in hos andra lika mycket.

Så ha en bra vecka nu, särskilt alla påsklediga (vilket inte jag är). Och var gärna med i min utlottning gå in här och kolla.

Kram Kristina

2 kommentarer:

Vardags-mirakel sa...

Det går fort med småttingar, Idol är ett av mina favoritprogram särskilt uttagningarna... vilka jättefina dynor du köpt! Ha det bra, kram Eva.

Mamma C sa...

Visst kan det gå snabbt när dom är så där små, och tur är väl det. Det blev inget måla av för min del idag. Jag satt mest med handen i en plast bunke med kallt vatten. Nu när vi batat tunna, har jag suttit och räckt upp handen hela tiden. Får hoppas det är bättre i morgon. Gubben jobbar långfredagen sedan är han ledig. Vilka fina dynor du hittat för så billig penning.
Kram Mamma C